Ga naar de inhoud

Als loonbureau is dok drie voor jou als werkgever een veilige haven voor loonadministratie en sociaal juridisch advies.

We zijn het HR-aanspreekpunt van jouw bedrijf of eenmanszaak: van loonberekening, opvolging en advies rond sociale wetgeving tot de kleinste lettertjes van het arbeidsreglement.

We zijn graag jouw reddingsboei wat betreft:

 • Loonberekening
 • Personeelsadministratie
 • Advies en ondersteuning

Voor wie?

Dokters, dokwerkers en iedereen die zichzelf een loont uitkeert: voor élke zelfstandige kunnen wij iets betekenen. Of je als freelancer werkt of zaakvoerder bent van een KMO, we komen graag aan jouw/jullie vragen tegemoet.

Drie redenen om te kiezen voor dok drie

 1. Sofie van dok drie
  Jawel, Sofie bestaat écht! We kiezen bewust voor een persoonlijke aanpak, met mensen van vlees, bloed en duidelijke antwoorden op al jouw vragen. Bij dok drie geen keuzemenu’s, wachtmuziekjes of een onpersoonlijke chatbot, wél een direct bereikbare, vaste dossierbeheerder waarop jij al je vragen mag afvuren.
 2. We houden niet van verrassingen
  Transparantie is een van onze dokpaardjes. We berekenen een vaste prijs per werknemer, zonder extra kosten voor elke bijkomende vraag of document. Ontzorgen is een van onze basisprincipes: we regelen de overstap naar ons sociaal loonbureau graag voor jou en nemen (een deel van) de zorg voor de HR over, zodat jij op ontwikkeling en groei van jouw zaak kunt focussen.
 3. Meer aan in een veilige haven
  Toegankelijkheid en kwaliteit gaan bij dok drie hand in hand. We combineren onze jarenlange expertise en kennis binnen dok drie met een moderne kijk op HR: we zijn méé en denken dan ook graag mee. We focussen bewust op freelancers, kleine zelfstandigen en KMO’s, zodat we op elk moment kwaliteit en service op maat kunnen garanderen.

Hier met die reddingsboei, maar wat moet je daarvoor dokken?
We bezorgen je heel graag een offerte op maat.