Ga naar de inhoud

Sofie Pinoy

Sofie Pinoy

Sofie van dok drie, het klínkt niet alleen als een match made in heaven. Sofie heeft 11 jaar ervaring binnen payrolladministratie en deed de voorbije jaren heel wat extra ervaring op als payroll- en HR-consultant bij verschillende bedrijven. Als ze niet voor anker ligt bij dok drie en al jullie vragen beantwoordt, verliest Sofie graag alle besef van tijd en ruimte in een roman of in een ingewikkelde yogahouding.

sofie@dokdrie.be
0479 63 23 19

Ilse Pauwels

Ilse Pauwels

Ilse droomde al lang van een eigen loonbureau, maar wachtte op de juiste (lees: prettig gestoorde) collega’s om de grote sprong te wagen. Met 25 jaar ervaring in HR binnen grote ondernemingen heeft ze aardig wat relevante kilometers op de teller, vandaag wil ze met die kennis ook KMO’s aan een correct verloningsbeleid helpen. In 2008 richtte Ilse PHR op, ondertussen een bekende en betrouwbare partner in externe HR-ondersteuning. Tussenin vindt ze ook nog de tijd om te reizen of een festival mee te pikken.

ilse@dokdrie.be
0494 14 80 51

Evi De Bisschop

Evi De Bisschop

Evi van dok drie is al sinds 2006 actief in de wereld van HR en is niet vies van een avontuurtje: van payroll tot soft HR, van HR
naar sales en marketing – en weer terug. Ze is klantgericht en houdt van simpele oplossingen voor ingewikkelde problemen, en laat dat nu net een van de basisprincipes van dok drie zijn. Sinds 2021 is Evi medezaakvoerster van PHR, al kriebelde het om ook startende, middelgrote of zoekende zelfstandigen met hun knowhow op de juiste rails te zetten. Naast dat alles voedt Evi ook drie kinderen op – we zeiden toch al dat ze avontuurlijk was?

evi@dokdrie.be
0474/61.58.74

Hier met die reddingsboei, maar wat moet je daarvoor dokken?
We bezorgen je heel graag een offerte op maat.