Ga naar de inhoud

de kracht van een vast contact

Ken je het gevoel? Je bent wat ziek en je wil een afspraak maken met je huisarts die jouw hele persoonlijke dossier van a tot z kent. Bij het vastleggen van de afspraak, merk je dat de agenda van jouw persoonlijke huisdokter de komende dagen propvol zit. Dan ga je maar naar een andere dokter binnen de praktijk, maar het voelt allemaal minder vertrouwd en comfortabel aan.

Een vaste huisarts kunnen we jou bij ons loonbureau dok drie niet aanbieden, maar we staan garant voor het principe van een vaste contactpersoon met alle nodige dossierkennis, die daarnaast ook als strategische vertrouwenspersoon en klankbord voor het personeelsbeleid in jouw KMO fungeert.

Bij dok drie hanteren we een familiale, zeer persoonlijke en informele stijl, helemaal in lijn met de cultuur binnen jouw KMO. We zorgen ervoor dat jouw vaste contactpersoon steeds makkelijk en vlot bereikbaar is en jou via verschillende communicatiemiddelen te woord kan staan, zoals het hoort bij een kwalitatief loonbureau of sociaal secretariaat.

We geloven anno 2024, waar veel dienstverleningsbedrijven via onpersoonlijke callcenters en omslachtige FAQ’s op hun website werken, nog meer in een persoonlijk contact met iemand die jouw dossier van a tot z in diepte kent en er ook het juiste, eerlijke advies kan in geven. 

Met dok drie willen wij jou, als bedrijfsleider of personeelsmedewerker van een KMO, ontlasten van omslachtige tijdverspilling in zowel jouw personeelsadministratie als in sociaal-juridisch advies. Onze vaste contactpersoon met jouw dossierkennis komt met to the point, correcte en eerlijke oplossingen.