Ga naar de inhoud

welkom bij dok drie

Wat heeft een loonbureau te maken met een haven, dokken en dokwerkers? We leggen het heel graag aan jullie uit – in mensentaal, want voor onverstaanbaar vakjargon hebben we in de voorbije jaren een allergie ontwikkeld.

Het idee voor de opstart van ons loonbureau dok drie ontsproot uit het verlangen ook iets voor startende, kleine, middelgrote of zelfs zoekende ondernemers te kunnen betekenen. Met PHR ondersteunen Ilse en Evi al grote bedrijven in hun interne en externe HR-beleid, in Sofie vonden ze de geschikte partner om die expertise ook op een andere categorie zelfstandigen toe te passen. Creatievelingen, durvers, zoekers, springers, groeiers: als loonbureau wil dok drie een veilige haven zijn voor al wie soms eens verdrinkt in loonadministratie of sociaal juridisch advies. Vandaar de reddingsboei, en het idee van aanmeren als symbool voor vertrouwdheid en vertrouwen.

En nee, onze branding is niet saai, zwart-wit of in verzekeringsblauw. Ook uit de stijl waarin we jullie als werkgevers benaderen, moet duidelijk worden dat dok drie geen loonbureau is zoals er al zoveel zijn. Wij gaan voor hulp en advies in begrijpelijke en toegankelijke mensentaal, voor een persoonlijk en hartelijk contact, voor ondernemers uit alle sectoren.

En dan is er nog de spielerei met dokken. Want wat moet dat allemaal kosten? Ook in onze prijszetting willen we bij dok drie toegankelijk én transparant zijn: we staan voor een vaste prijs per werknemer, en rekenen geen extra kosten aan per handtekening of extra print.

Welkom bij dok drie, welkom aan boord!